top of page

Vanacken Metaalcontructies voor stevige constructies en (loop)bruggen

Metaalbedrijf voor (loop)brug in België

Wij maken zowel bruggen en loopbruggen voor particulieren als voor bedrijven of overheden. Denk bijvoorbeeld aan een metalen brug over een vijver of een metalen loopbrug met een toegankelijke hellingsgraad voor een optimale toegankelijkheid voor andersvaliden.

Bij ons kunt u volledig op maat uw metalen brug laten maken. U geniet onbeperkt inspraak, zowel wat de gebruikte materialen als de afwerking betreft. Ook voor eventuele trappen, leuningen of metalen valbescherming rekent u op uw metaalexpert in Sint-Truiden.

Metalen loopbrug voor optimale toegankelijk van uw woning of bedrijf

Metalen loopbrug kopen voor binnen of buiten

Metalen loopbrug met of zonder trappen, leuningen en valbescherming

Metalen brug over vijver, duinen enz

Grote metalen loopbruggen om hoogteverschillen te overbruggen

Voetgangers- en fietsersbruggen

Expert voor metalen constructies in België

Ook voor grote metalen constructies in België bent u bij ons aan het juiste adres. In het verleden maakten we bijvoorbeeld al een stijlvolle metalen uitkijktoren in de West-Vlaamse Warandeduinen. Deze uitkijktoren werd gebouwd op een bestaande stenen sokkel van zeven meter hoog. 

Met deze uitkijktoren waren we zeker niet aan ons proefstuk toe, want we maakten eerder al de uitkijktoren de Wijers in Zonhoven. Uitkijktoren of niet: we staan steeds in voor het volledig plaatje. Zowel eenvoudige metalen constructies als bijzondere of zelfs artistieke uitvoeringen behoren tot de mogelijkheden.

Alle mogelijkheden opsommen is onbegonnen werk, maar gelukkig is kwaliteit de belangrijkste constante. Bekijk ook even de foto’s hier onder om de verschillende mogelijkheden te ontdekken en sta versteld van ons maatwerk

Metalen constructies voor de industrie

Metalen uitkijktorens

Kooiladders

Metalen frames voor machines

Metalen roostervloeren

#bruggen

Metalen constructies

#warandeduinen

Warandetoren Middelkerke

Uitkijktoren Zonhoven

MEER WETEN? CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND EN BESPREEK SAMEN MET ONS DE VELE MOGELIJKHEDEN.

bottom of page