top of page

Kraanverhuur door Vanacken Metaalcontructies in Sint-Truiden

Vandaag nog een kraan huren in
Sint-Truiden

Vanacken Metaalcontructies beschikt over een ruim machinepark. Onze hijs- en graafkranen worden niet permanent gebruikt en bieden we dan ook te huur aan. Omdat het om ons eigen materiaal gaat bent u zeker van uitstekend onderhoud. Ook bediening ter plaatse kunnen we zo nodig voor u voorzien. 

Op korte termijn kunt u bij ons dan ook een kraan huren in Hasselt, Sint-Truiden of elders in Limburg en dit voor korte of middellange duur. U kunt bij ons zowel een hijskraan huren in Limburg als een graafkraan huren in Limburg.

Graafmachine huren in Sint-Truiden, Hasselt en elders in Limburg

In de eerste plaats kunt u bij ons een graafmachine huren. Het gaat om een graafmachine van twee ton met een beperkte motoruitstoot en een laag geluidsniveau. Onze graafmachine is onder andere geschikt voor het uitgraven van een vijver of voor verbouwingen aan de woning.

Deze graafmachine wordt keurig door ons onderhouden. U kunt deze graafmachine bij ons afhalen in Nieuwerkerken of wij komen de graafmachine voor u leveren.

Specificaties van onze graafmachine in Sint-Truiden (Limburg)

binnenkort meer uitleg over de specificaties

#graafkraan

Hijskraan verhuur in Limburg

U kunt bij ons niet alleen een graafmachine huren in Sint-Truiden of elders in Limburg, maar daarnaast kunt u ook een hijskraan huren in Limburg. Onze hijskraan van het kwalitatieve merk MAN, bekend omwille van zijn krachtige vrachtauto’s en stevige industriële machines, is goed onderhouden en veilig te bedienen. 

U kunt deze kraan huren in Limburg maar uiteraard ook elders in het land inzetten. Onze hijskraan is af te halen inSint-Truiden. Hieronder lichten we de specificaties voor u toe.

Specificaties van onze graafmachine in Sint-Truiden (Limburg)

binnenkort meer uitleg over de specificaties

hijskraan

MEER INFORMATIE OVER ONZE GRAAFMACHINE OF HIJSKRAAN OF WENST U METEEN DE HUUR IN TE PLANNEN? CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE OMTRENT DE HUURPRIJS EN DE BESCHIKBAARHEID.

bottom of page