top of page

Metalen luifels en overdekkingen door Vanacken Metaalcontructies in Sint-Truiden

Metalen luifels en overkappingen laten maken

Vanacken Metaalconstructies is de Limburgse expert voor de productie van metalen luifels en metalen overkappingen voor diverse doeleinden. Het gaat om enorm stevige overkappingen die een extreem lange levensduur hebben en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. 

Om aan die vereisten te voldoen en roestvorming te voorkomen, selecteren we zorgvuldig de gebruikte materialen. U heeft daarbij de keuze tussen aluminium, rvs en smeedijzer. Elk materiaaltype heeft eigen voor- en nadelen die we graag voor u toelichten. Uiteraard helpen we u bij het maken van de beste keuze, ook betreffende de afwerking en de kleuren.

Onze metalen overkappingen en luifels zijn overal in België te vinden

De metalen luifels en overkappingen van Vanacken Metaalconstructies worden steeds op maat gemaakt en hierdoor zijn er geen beperkingen op het vlak van de toepassingen. Hieronder vindt u een aantal van de mogelijkheden terug, maar onthoud vooral dat dit zeker geen beperkend overzicht is:

Metalen luifels voor speelplaats met behoud van natuurlijke verlichting

Metalen overkapping voor appartementsgebouwen

Metalen overkapping voor terras of werkplaats

Metalen overkapping voor droge bedrijfstoegang

Metalen luifels om veilige en droge doorgang te garanderen

Metalen luifels en overkappingen die aan uw wensen voldoen

Onze metalen overkappingen en luifels worden steeds op maat gemaakt. Hierbij houden we rekening met uw voorkeuren, ook wat de kleuren of het materialen betreft. Het is zeker geen probleem indien u graag de natuurlijke lichtinval behoudt of liever kunstmatige lichtbronnen monteert. Wij bespreken samen met u de mogelijkheden en doen het nodige.

Luifel KTA

Nieuwe luifel school Lot

Overdekte speelplaats school te Lummen

Nieuwe luifel school Kuringen

Overkappingen Schaarbeek

Luifel in Dworp (Vlaams Brabant)

Terrasoverkappingen

Overkapping lyceum Hasselt

Overkapping - Gembloux

#luifels

WILT U EEN METALEN OVERKAPPING LATEN PLAATSEN? NEEM DAN CONTACT OP MET VANACKEN METAALCONTRUCTIES IN SINT-TRUIDEN (LIMBURG).

bottom of page