top of page

Fabrikant van metalen poorten en afsluiten te Sint-Truiden

Metaalconstructiebedrijf voor metalen poorten in Limburg

Wanneer u op zoek bent naar stevige metalen poorten en afsluitingen bent u bij ons aan het juiste adres. We maken metalen poorten in Limburg en dit volledig op maat van uw tuin, oprit of bedrijf. Ook bijzondere metalen poorten waarbij uw bedrijfslogo maximaal tot uiting komt, behoren tot de mogelijkheden. 

Onze metalen poorten zijn stevig en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Zo is het ook mogelijk om onze metalen afsluitingspoorten met hout af te werken of kunt u het een en ander laten automatiseren.

Wij maken vrijwel alle metalen poorten en buitenafsluitingen, met uitzondering van sectionaalpoorten. Denk bijvoorbeeld aan volgende metalen afsluitingspoorten:

Metalen poortje voor toegang tot uw tuin

Metalen poort voor oprit

Metalen afsluitingspoorten voor appartementsgebouwen

Metalen afsluitingen, poorten en hekwerken voor beveiligde fietsenstalling

Inbraakwerkende metalen poorten

Metalen poorten waarin uw logo verwerkt is

Metalen afsluitingen laten plaatsen in Limburg

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een metalen poortje of voor metalen afsluitingspoorten, maar ook voor metalen tuinafsluitingen en buitenafsluitingen. Ook hierbij rekent u op kwaliteit en vakmanschap, zoals u het van Vanacken Metaalcontructies in

Sint-Truiden gewoon bent.

We kunnen onze metalen afsluitingen combineren met de plaatsing van metalen poorten in Limburg, maar natuurlijk kunnen we ons eveneens beperken tot metalen afsluitingen plaatsen. De foto’s hieronder geven een goed idee van de vele mogelijkheden die we zowel aan particulieren en bedrijven, al dan niet in onderaanneming, aanbieden.

#poorten

MEER WETEN? ONTDEK NU DE MOGELIJKHEDEN, BEKIJK EEN AANTAL FOTO’S OF BESPREEK UW PROJECT MET VANACKEN METAALCONSTRUCTIES IN
SINT-TRUIDEN (LIMBURG).

bottom of page