top of page
Zoeken

Gezelligheid op maat tijdens de lente- en zomermaanden

Bijgewerkt op: 30 aug. 2021


Bloembakken op maat en buitenkachels op maat Kijkt u ook alweer uit naar die warme zomermaanden waar u tot laat in de avond kunt genieten van zwoele temperaturen? Om een leuke zomer te beleven, hoeft u niet per se op vakantie te gaan. Ook in uw eigen tuin kunt u het bijzonder gezellig maken. We geven alvast enkele tips hoe u voor extra gezelligheid kunt zorgen. Denkt u maar eens aan bloembakken of buitenkachels, al dan niet op maat. Plaats een buitenkachel op maat

Zwoele zomeravonden mogen dan wel nog zo aangenaam zijn, in ons landje zijn ze zeldzaam. Om de gezellige avonden in uw tuin niet te beperken tot een paar is het misschien interessant om een buitenkachel te plaatsen. Wie een buitenkachel in gietijzer op zijn terras heeft, hoeft het nooit meer koud of fris te hebben terwijl hij tot laat buiten zit. Tegelijk hebt u een beetje het kampvuurgevoel met het geluid van knetterend vuur. Wedden dat u niet meer zonder kan?

Een V-Fire Barbecue voor de barbecueavond

De zomer staat gelijk aan barbecueën. Maar waarom uw barbecue geen upgrade geven met een stoere V-Fire Barbecue? Deze ronde grill oogt niet alleen krachtig, maar is het ook. Het is gemaakt uit cortensstaal waardoor het een rusty look heeft. Zelfs wanneer u hem niet gebruikt, is het een leuke toevoeging aan uw tuin. Desondanks is het bijna zeker dat de vuurschaal een echte ontmoetingsplaats wordt op die gezellige lente- of zomeravonden.

Smeed het ijzer terwijl het heet is

Vanacken Metaalconstructie in Nieuwerkerken is gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalconstructies op maat. Zo zijn ze een betrouwbare partner voor het gezellig maken van uw tuin door leuke toevoegingen op maat te fabriceren zoals bloembakken, gietijzeren buitenkachels en een V-Fire Barbecue. Bij alle projecten heeft u een maximale inspraak zodat het eindresultaat helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Wacht niet tot de warme zomeravonden er zijn. Bestel nu uw buitenkachel of V-Fire Barbecue bij Vanacken Metaalconstructie in Nieuwerkerken.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page