top of page
Zoeken

Professioneel kraanverhuur met chauffeur

Kraan met chauffeur gezocht?


Gaan binnenkort de werken voor jouw nieuwe woning van start? Staan er enkele grootschalige renovatiewerken op de agenda? Of ben je misschien bezig met de planning van ingrijpende tuinwerken en moeten daarvoor enkele zware objecten over de tuinomheining of de woning worden gehesen? Dan zal er een hijskraan aan te pas moeten komen en de kans is groot dat je er zelf niet eentje op de oprit hebt staan. Dat hoeft echter absoluut geen probleem te vormen, want je kan bij Vanacken Metaalconstructie in Nieuwerkerken terecht voor professioneel kraanverhuur met chauffeur!


Kraan met chauffeur huren bij Vanacken Metaalconstructie


Als erkend professional met meer dan 50 jaar ervaring in het vak, beschikt Vanacken Metaalconstructie over een uitgebreid machinepark. Daartoe behoort, onder andere, onze eigen hijskraan van het wereldwijd gerenommeerde merk MAN. De kraan wordt door ons niet permanent gebruikt, wat ons toelaat om deze met chauffeur te huur aan te bieden voor alle soorten projecten in Nieuwerkerken en omgeving. We garanderen hierbij een optimaal onderhoud, het gaat tenslotte om ons eigen materiaal.


Hoe gaan wij te werk?


Bij Vanacken Metaalconstructie houden we het graag zo simpel en overzichtelijk mogelijk.

1. Nadat je ons gecontacteerd hebt, komt onze zaakvoerder Huub persoonlijk ter plaatse langs om een optimale inschatting van de mogelijkheden te kunnen maken.


2. Na afloop van de inspectie bieden we een offerte op maat, vanzelfsprekend volledig kosteloos.


3. Daarbij wordt rekening gehouden met een hele waaier aan elementen, waaronder een mogelijke nood aan verkeersborden en/of hekken, extra hulp, en meer.

4. Op basis van jouw input perfectioneren we de offerte, waarna een datum wordt afgesproken voor de aanvang van de uit te voeren werkzaamheden.


Vanacken Metaalconstructie is een ervaren en in Limburg alom gekende partij voor kraanwerk en kraanverhuur.


Vraag vrijblijvend info en een gratis offerte via het contactformulier!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page