top of page
Zoeken

Vanacken, uw partner voor metaalconstructies op maat


Metaalconstructies van superieure kwaliteit

Vanacken Metaalconstructies is een familiebedrijf dat in 1965 opgericht werd door Edgard Vanacken in Nieuwerkerken, deelgemeente van de Limburgse provinciehoofdstad Hasselt. Vandaag de dag wordt ons vooraanstaand metaalbedrijf geleid door Carine Vanacken en Huub Meuwis.

Elke dag opnieuw steekt ons ervaren team van elf personeelsleden de handen uit de mouwen om u de metalen deuren, ramen, wanden en leuningen van uw dromen te bezorgen. Bent u op zoek naar een stalen deur voor binnen of buiten, voor uw woning of bedrijfspand? Wij bieden u een ruim assortiment aan metalen deuren met unieke kruisverdelingen, met een frame van inox, staal of aluminium. Ook voor deuren met het oog op inbraakpreventie kunt u bij ons terecht. Kies uit diverse kleuren, afwerkingen en deursystemen voor uw uiterst duurzame metalen deur.

Stalen ramen kopen in Nieuwerkerken

Niet enkel voor metalen deurconstructies maar ook voor stalen ramen zit u goed bij ons in Nieuwerkerken. Wij plaatsen zowel thermisch als niet-thermisch onderbroken ramen voor binnen of buiten met verschillende frame- en afwerkingsmogelijkheden in dubbel of driedubbel glas. Een stalen wand in uw etablissement, om meer cachet te geven aan uw modern stadsappartement, behoort ook tot de veelzijdige metaalopties die u bij ons terugvindt. Kleuren, ontwerpen en uitvoeringen worden volledig op uw wensen afgestemd. Heeft u extra stevige en stijlvolle metalen leuningen voor uw (bedrijfs)trap(pen), balustrades of als raambeveiliging nodig? Wij ontfermen ons over de productie en de plaatsing van rechte en gebogen, ronde of vierkante en gepolijste of geborstelde leuningen met diverse afwerkingsmogelijkheden.

Superieure metaalbewerkingen van a tot z

Dankzij onze decennialange ervaring hebben wij een uitgebreide kennis van alle soorten metaalbewerkingen. Ons gekwalificeerd team en onze innovatieve machines zorgen ervoor dat al uw metaalconstructies naadloos uitgevoerd worden en voor 100% beantwoorden aan uw persoonlijke smaak. Bent u woonachtig in Limburg of Brussel en zoekt u naar metalen ramen, deuren, wanden of leuningen van topkwaliteit? Neem contact op met Vanacken metaalconstructies uit Nieuwerkerken!

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page