top of page
Zoeken

Waarom kiezen voor stalen ramen?


Exclusief, tijdloos en ruime keuze aan afwerking

Overweegt u een huisrenovatieproject of heeft u plannen om uw ramen te veranderen? Of het nu gaat om aluminium, houten of stalen ramen, u kunt uit veel verschillende opties kiezen, maar stalen raamopties zijn veruit de beste keuze. Dat komt omdat stalen ramen duurzamer, robuuster en eleganter zijn dan al die andere opties. Dus als u de huidige ramen van uw huis wilt upgraden, laat u dan overtuigen door de vele voordelen van stalen ramen. Ongelooflijke sterkte en veiligheid

Staal is het sterkste materiaal op de markt voor ramen en deuren, onvergelijkbaar met zogenaamd vergelijkbare producten van aluminium. Onze robuuste stalen frames gaan een leven lang mee, waarschijnlijk langer dan de gebouwen waarin ze zijn geïnstalleerd.

Lange levensduur en weinig onderhoud

Alle hoogwaardige stalen ramen zijn verkrijgbaar in een breed spectrum aan fantastische poederverfkleuren. Deze hebben een lange levensduur waardoor u niet om de zoveel jaar schilderwerken moet uitvoeren om de elegantie en de uitstraling van uw ramen terug te krijgen. Veelzijdigheid en elegante zichtlijnen

De elegantie van staal is onovertroffen. Stalen ramen hebben de smalst mogelijke zichtlijnen op de markt en zorgen voor veel licht en een mooie uitstraling. Vroeger gingen deze vaak gepaard met dikke profielen maar de moderne technieken hebben ervoor gezorgd dat dit al lang niet meer het geval is.


Hoge thermische prestaties Bij Vanacken Metaalconstructies zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen en bijwerken van onze raamtechnieken, zodat we klanten een keuze aan producten kunnen leveren die zijn ontworpen voor het moderne leven en voldoen aan de veeleisende normen die worden vereist door bouwvoorschriften. De toevoeging van alleen de allerbeste glaseenheden in combinatie met de nieuwste thermische barrières en weersbestendigheid resulteert in hoogwaardige ramen en deuren die uw energierekening zullen verlagen.


Duurzaamheid


Over de hele wereld wordt elk jaar meer staal gerecycled dan het totaal aan papier, aluminium, glas en plastic bij elkaar. Staal kent daarnaast een lange levensduur. Moet een woning met stalen ramen toch gesloopt worden, dan wordt dit staal dus gerecycled.

Meer informatie over stalen ramen? Neem contact met ons op.


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page