top of page
Zoeken

Wat zijn de voordelen van inbraakwerende deuren en ramen?

Veiligheidsdeuren: meer dan veiligheid alleen


Wanneer u aan inbraakwerende ramen en deuren denkt, is het gemakkelijk aan te nemen dat het enige voordeel dat ze bieden veiligheid is – maar in werkelijkheid zijn de voordelen van veiligheidsdeuren erg veelzijdig. In deze blog benadrukken we enkele voordelen van veiligheidsdeuren en -ramen.


Schrik inbrekers af


Waarom zou u een hoop geld uitgeven aan alarmsystemen en luxe huisbeveiligingssystemen als een eenvoudige set veiligheidsdeuren en -ramen het werk kan doen? Beveiligingsdeuren en -ramen zijn veelzijdig en kunnen op veel verschillende deurtypes worden gemonteerd. Deze kenmerken zich door meerpuntssluitingen, veiligheidscilinders en versterkte scharnieren waardoor ze het inbrekers een pak moeilijker maken om in te breken.


Bespaar op energiekosten


Veiligheidsramen bestaan uit meerdere lagen glas die we gepantserd glas noemen. Niet alleen veiliger voor uw bezittingen en familie, maar het isoleert uw woning ook beter. Dit betekent dat uw woning beter beschermd is tegen de kou in de winter waardoor u minder zal moeten stoken. Het investeren in inbraakwerende ramen is dus ook een investering in het verwarmen van uw huis.


Verhoog de waarde van uw woning


Een verhoogde veiligheid en een betere isolatie van uw woning; het zijn twee factoren die ook een invloed hebben op de waarde van uw woning. In de positieve zin uiteraard. Mocht u van plan zijn om in de toekomst uw huis te verkopen, dan zullen inbraakwerende ramen en deuren ervoor zorgen dat u er meer voor krijgt.


Op maat van uw woning


Veiligheidsdeuren en -ramen zien er niet uit als verstevigde deuren. Dat wil zeggen, ze kunnen perfect passen in de stijl die u wenst. Inbraakwerende deuren en ramen kunnen op maat van uw woning worden gemaakt, en dat in verschillende stijlen en kleuren. Bij Vanacken Metaalconstructies in Nieuwerkerken helpen we u graag met het vervaardigen en plaatsen van inbraakwerende ramen en deuren op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een scherpe offerte.


Vraag vrijblijvend info en een gratis offerte via het contactformulier!

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page