top of page

Vanacken Metaalcontructies in Sint-Truiden, expert in metalen trappen

Uw partner voor metalen binnentrappen

Bij ons metaalconstructiebedrijf in Limburg kunt u terecht voor al uw metalen binnentrappen. Wij maken kwalitatieve metalen binnentrappen in Limburg en dit zowel voor particulieren als bedrijven. Onze trappen worden gemaakt op basis van staal of inox en zijn niet alleen stevig, maar voldoen perfect aan uw veiligheidseisen. Hierbij staan we eveneens in voor de afwerking, ook betreffende de leuningen en het glas- en houtwerk.

Draaitrap laten maken in Limburg

Zwevende trap laten maken in Limburg

Open trap laten maken

Spiltrap laten maken

Alle soorten trappen op maat in metaal

Buitentrap of noodtrap laten maken in Limburg

Niet alleen voor uw binnentrappen kunt u bij ons terecht. Daarnaast maken en plaatsen wij alle buitentrappen op maat, net zoals noodtrappen. Het gaat hierbij uiteraard om stevige constructies die heus niet hoeven onder te doen voor de klasse van onze binnentrappen. 

Onze noodtrappen voldoen uiteraard aan alle richtlijnen en maken een snelle en veilige evacuatie mogelijk. Ze zijn voorzien van grote en stevige treden en kunnen ook zware belastingen dragen. Daarnaast zijn onze noodtrappen uitermate stevig, hebben ze geen probleem met intensief gebruik en ondervinden ze geen hinder van jarenlange weersinvloeden.

Alle trappen op maat van uw noden

Als experts in metaalwerk kunnen wij alle trappen maken. Hoe dan ook stemmen we onze trappen maximaal af op uw visie, zeker wat de uitstraling, kleur en de gebruikte materialen betreft. We bespreken steeds vooraf de mogelijkheden en komen graag bij u langs om alles op te meten. Onze eigen vakmensen komen de trap graag bij u plaatsen. Zo bent u altijd zeker van de beste kwaliteit.

#trappen

BEKIJK NU DE FOTO’S VAN ONZE EERDERE REALISATIES EN CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

bottom of page