top of page

Ontmoet de ijzersterke en stoere barbecue van Vanacken Metaalcontructies

Over de V-Fire Barbecue van Vanacken Metaalcontructies

De V-Fire Barbecue van Vanacken Metaalcontructies is niet alleen stoer, maar ook functioneel. Het straalt alles uit waar wij van Vanacken Metaalcontructies voor staan. Deze barbecue is volledig gemaakt uit cortenstaal en heeft een krachtige rusty look.

Het bijzonder ontwerp van de V-Fire Barbecue

Bij het ontwerp van de V-Fire Barbecue werd het klassieke concept van de barbecue achterwege gelaten. Deze stoere barbecue is op armhoogte gemaakt en bestaat uit een ronde grill die de beschikbare ruimte optimaal benut. Hierdoor is de V-Fire Barbecue ook een gezellige ontmoetingsplaats waar iedereen gezellig plaatsneemt rond de vuurschaal. 

De V-Fire Barbecue is gemaakt van hoogwaardig cortenstaal. Het is een mengeling van verschillende metalen en vergelijkbaar met legeringen zoals rvs. Bij Vanacken Metaalconstructies gebruiken we cortenstaal voor uiteenlopende toepassingen, maar nu ook voor onze eigen V-Fire Barbecue. 

Door de keuze voor cortenstaal krijgt de V-Fire Barbecue na het verstrijken van enkele jaren een steeds mooiere roestbruine kleur. De verroesting treedt enkel op aan het oppervlak en tast de stabiliteit niet aan. Het eenvoudig design sluit aan bij iedere tuin.

Binnenin is de V-Fire Barbecue van de nodige ruimte voorzien om uw houtskool of aanmaakblokken onzichtbaar te bewaren. De V-Fire Barbecue is zowel geschikt voor het grillen van vlees als vis en groenten, terwijl u ook perfect een lekker sausje opwarmt of een eitje bakt. Bovendien laat de V-Fire Barbecue zich eenvoudig reinigen. Wanneer u de V-Fire Barbecue niet gebruikt, is het een stoere en artistieke toevoeging voor uw tuin.

#info

Veruitwendiging van onze filosofie

Bij Vanacken Metaalconstructies vinden we dat u het ijzer moet smeden wanneer het heet is. Net daarom mag u geen enkele zwoele zomeravond verloren laten gaan. Misschien is het wel daarom dat we de V-Fire Barbecue onze beste vertegenwoordiger vinden. De V-Fire Barbecue is het symbool van pure kracht, terwijl het ons herinnert aan het belang van het gezellig samenzijn.

Tuinhaard in cortenstaal

Deze tuinhaard in cortenstaal,brand op pellets en houtblokken. Er is ook een oven met vuurvaste steen aanwezig waar men alles in kan bakken en boven de oven is er nog een RVS bakplaat om vlees op te bakken. Ook is er schouw bij zodat je niet in de damp staat.

Tuinhaard in cortenstaal

BESTEL VANDAAG NOG UW V-FIRE BARBECUE OF CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page