top of page

Ramen, wanden en deuren op maat in Limburg

Metalen deuren laten plaatsen door Vanacken Metaalcontructies in
Sint-Truiden (Limburg)

Vanacken Metaalcontructies is gespecialiseerd in het maken van stevige metalen deuren op maat. Hierbij beschikt u over talloze afwerkingsmogelijkheden, ook wat de kleuren of het glaswerk betreft. U kunt door ons deuren laten plaatsen in inox, staal en aluminium. Daarnaast produceren en plaatsen wij deuren in zwarte steellook, kogelwerende deuren en inbraakwerende deuren.

Stalen deuren bieden een eindeloos aantal mogelijkheden, gaande van stevige scharnierdeuren tot deuren die spelen met glas. Wij maken onze metalen of stalen deuren op maat en werken onze metalen en stalen deuren af met de lak naar wens. Dit alles doen we zowel voor binnen- als buitendeuren. Zowel als particulier of als bedrijf kunt u deuren laten plaatsen door Vanacken Metaalcontructies in

Sint-Truiden (Limburg).

Onder andere voor volgende metalen deuren op maat kunt u bij Vanacken Metaalcontructies terecht

Binnen- en buitendeuren

Deursysteem met thermische onderbreking

Kogelwerende deur

Inbraakwerende deur laten zetten

Deuren in zwarte steellook (retrosteel)

Deuren met een frame van inox, staal of aluminium

Metalen deuren met unieke kruisverdelingen

Thermisch onderbroken ramen op maat van uw woning of bedrijf

Wij van Vanacken Metaalcontructies in Sint-Truiden(Limburg) zijn experts in het maken van moderne en authentieke thermisch onderbroken ramen. Het gaat om een innovatief ontwerp in staal of een ander metaal waarbij uw kostbare warmte en energie niet verloren gaat. Hierdoor zijn onze thermisch onderbroken ramen een uitstekende keuze voor BEN-woningen. 

Uiteraard behoren ook niet-thermisch onderbroken ramen op maat tot de mogelijkheden. Onze ramen worden steeds met dubbel of driedubbel glas uitgevoerd en blinken uit op vlak van kwaliteit.

Binnen- en buitenramen op maat

Inbraakwerende ramen

Kogelwerende ramen

Thermisch onderbroken ramen

Ramen met een frame van inox, staal of aluminium

Wanden door Vanacken Metaalcontructies in Sint-Truiden

Ten slotte kunt u door ons ook al uw scheidingswanden voor buiten of binnen laten maken. Het kan hierbij gaan om scheidingswanden tussen de private delen van appartementen, maar ook om scheidingswanden om op een stijlvolle manier kijklustige ogen af te schermen. Daarnaast worden onze stalen scheidingswanden veelvuldig gebruikt in de horeca waar ze het interieur extra cachet geven. Hoe dan ook gaat het om scheidingswanden van staalharde kwaliteit.

#deuren

MEER WETEN? ONTDEK NU DE MOGELIJKHEDEN, BEKIJK EEN AANTAL FOTO’S OF BESPREEK UW PROJECT MET VANACKEN METAALCONTRUCTIES IN
SINT-TRUIDEN (LIMBURG).

bottom of page