Blog van Vanacken Metaalcontructies in Nieuwerkerken

Bekijk hier ons blog!

 • 21/05/2021 0 Opmerkingen
  Maak er een heerlijke zomer van met onze V-Fire Barbecue

  De V-Fire Barbecue staat garant voor gezellige avonden in de tuin

  Het barbecueseizoen is geopend! Met de V-Fire Barbecue van Vanacken Metaalconstructie uit Nieuwerkerken heeft u geen enkel excuus om niet te genieten van een heerlijke buitenmaaltijd met vrienden en familie. De stalen V-Fire Barbecue is een echte eyecatcher in uw tuin. Dankzij zijn ronde vorm is deze barbecue uw ideale metgezel voor een lange zomeravond. Van aperitiefhapjes op de rvs bakplaat tot een heerlijk dessert, het kan allemaal. Bovendien laat u uw gasten meegenieten van de rijke aroma’s die tijdens het grillen van de gerechten tot stand komen.
  Kleine of grote eters, veggieliefhebbers of fans van lekkere brochettes en andere vleesgerechten; iedereen komt aan zijn trekken als u thuis een V-Fire barbecue plaatst. Zo’n prachtexemplaar van een barbecue met rvs bakplaat, dat is gewoonweg genieten voor iedereen.

  Lees meer
 • 19/03/2021 0 Opmerkingen
  Gezelligheid op maat tijdens de lente- en zomermaanden

  Bloembakken op maat en buitenkachels op maat

  Kijkt u ook alweer uit naar die warme zomermaanden waar u tot laat in de avond kunt genieten van zwoele temperaturen?

  Lees meer
 • 21/12/2020 0 Opmerkingen
  Vanacken, uw partner voor metaalconstructies op maat

  Metaalconstructies van superieure kwaliteit


  Vanacken Metaalconstructies is een familiebedrijf dat in 1965 opgericht werd door Edgard Vanacken in Nieuwerkerken, deelgemeente van de Limburgse provinciehoofdstad Hasselt. Vandaag de dag wordt ons vooraanstaand metaalbedrijf geleid door Carine Vanacken en Huub Meuwis.

  Lees meer

contacteer ons voor meer informatie.