top of page

Tafels op maat door Vanacken Metaalcontructies in Sint-Truiden (Limburg)

Metalen tafel voor buiten

Houdt u van een stoere tafel met een rusty look of kiest u eerder voor een metalen tafelonderstel in industriële stijl? Wij van Vanacken Metaalcontructies denken steeds met u mee. We produceren stevige metalen tafelonderstellen die aan al uw verwachtingen voldoen en staan in voor de ontwikkeling van uw tafel op maat. We bieden zowel oplossingen aan voor particulieren als voor bedrijven. Onder andere voor volgende tafels rekent u op ons vakmanschap:

Metalen tafel voor buiten

Metalen tafel op maat van uw vergaderzaal

Aluminium tuintafel met houten tafelblad

Tafels met metalen tafelonderstel voor binnen (eettafel, salontafel …)

Tafels met marmeren tafelblad en stalen frame

#info

Tafel met boomstamblad

Een tafel met een boomstamblad heeft een unieke en natuurlijke uitstraling. De nerven van de boom zijn steeds zichtbaar, net zoals de knoesten.

Vanacken Metaalcontructies produceert boomstamtafels met een stevige onderframe van aluminium of staal en dit geheel op maat. Het onderframe wordt aangepast in functie van de dikte van het boomstamblad en wordt zorgvuldig door ons bevestigd. Iedere tafel is uniek en wordt op maat gemaakt.

Onder andere onderstaande tafels met boomblad worden door ons gemaakt en van een stevig metalen frame voorzien:

Vergadertafel met boomstamblad

Eettafel met boomstamblad

Bijzettafel met boomstamblad

Salontafel met boomstamblad

Altijd een geschikte oplossing op maat

Ongeacht of u nu kiest voor een metalen tafel voor buiten of een tafel met boomblad: bij ons krijgt u maximaal inspraak. Zo wordt het onderstel volledig op maat gemaakt en dit zowel met een authentieke of met een moderne uitstraling. U krijgt de keuze tussen aluminium en staal en kunt daarbij opteren voor krachtige rechte lijnen, stevige hoeken of subtiele rondingen. Daarnaast maken we al even graag uw andere meubelstukken op maat, waarbij we speels gelakt staal en hout afwisselen om een gezellige indruk achter te laten.

metalen tafel - Vanacken Metaalcontructies

BEKIJK DE FOTO’S VAN EERDERE TAFELS OP MAAT EN LAAT U VERBAZEN DOOR DE KWALITEIT. CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

bottom of page